κ α λ ω σ η λ θ α τ ε

η προσωπική χωματερή σκέψεων ενός Έλληνα με αεικίνητα μάτια

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Το πιο καταθλιπτικό χριστουγεννιάτικο βίντεο

Το "Misery Bear" είναι μια σειρά από κλιπάκια του BBC Comedy, με πρωταγωνιστή ένα λούτρινο αρκουδάκι με μεγάααααααλη γκαντεμιά. Έχω κάνει embed την έκδοση που δεν έχει το λογότυπο του BBC Comedy, αλλά έχει μια έξτρα σκηνή (ο λόγος της Βασίλισσας) και ένα μήνυμα στο τέλος.



Ουάου. Ξεκαρδιστική κωμωδία, έτσι; Σοβαρά, τώρα, πώς περιμένουν να γελάσουμε με κάτι τέτοιο; Εκτός κι αν στο BBC Comedy θεωρείται "αστείο" ένα βίντεο που μας υπενθυμίζει σε τι θλιβερούς καιρούς ζούμε. Στα comments της BBC Comedy έκδοσης (που έχει 228 likes και 12 dislikes) οι επισκέπτες γράφουν σχόλια του τύπου "αχ, τι γλυκούλιιι" και "εγώ είμαι ο φίλος σου!", ενώ στο τέλος του βίντεο υπάρχει ένα annotation που γράφει "Meet Misery Bear's New Friend" (παλαιότερο βίντεο), στο οποίο το αρκουδάκι παίρνει ένα χρυσόψαρο, αλλά... η γκαντεμιά ξαναχτυπά.

Πάντως, αν μη τι άλλο, χαίρομαι που δεν πέρασα τα Χριστούγεννά μου όπως το Μίζερο Αρκουδάκι.

1 σχόλιο:

D H είπε...

OMG. Πραγματικά λυπητερό. Όχι δεν μου φαίνεται καθόλου αστείο. Ίσως οι άνθρωποι γελάνε από αμηχανία, όπως όταν γελάνε όταν βλέπουν κάποιον να τρώει μια κλωτσιά στ'αρχίδια. Γελάνε γιατί μόλις φαντάστηκαν τον εαυτό τους στην ίδια ακριβώς κατάσταση και προσπαθούν να αποβάλουν το «κακό» με γέλια. Οι Βρετανοί δεν με πείθουν ότι είναι πολύ πιο χαρούμενοι από αυτό το αρκουδάκι, so that explains it eh...